Familie vakantie Luxemburg

Luxemburg, ideaal land voor een familie vakantie.

Wie overweegt een familie vakantie Luxemburg te boeken, maakt een goede keuze als de familieleden van rust, wandelen en natuurschoon houden. Daarnaast is het leuk om een kasteel in Luxemburg te bezoeken of te paard dit mooie land te verkennen. Want Luxemburg heef met zijn vele paard rij routes en paardenpensions ook alles in huis voor een paardrij vakantie. De meeste families zullen echter kiezen voor een familie vakantie Luxemburg met verblijf op een vakantiepark.

Booking Luxemburg banner

Familie vakantieparken Luxemburg.

Luxemburg kent diverse aantrekkelijke vakantieparken. En er zijn ook vakantieparken Luxemburg met zwembad of zwemplas.
Eén van die aantrekkelijke familie vakantieparken Luxemburg is EuroParcs Kohnenhof Luxemburg. Ideaal al je met je familie op zoek bent naar een luxe vakantiepark Luxemburg. En een vakantiepark ideaal voor een vakantie met huisdier Luxemburg.

vakantiehuis Luxemburg kasteel

Europarcs in de natuur banner

Vakantiepark Walsdorf Luxemburg

Een ander aantrekkelijk familie vakantiepark Luxemburg is vakantiepark Walsdorf. Dit familie vakantiepark Luxemburg heeft vooral naam genaamd bij mensen met een christelijke identiteit maar voor je kunt er je familie vakantie Luxemburg ook boeken als je zondagsrust en kerkbezoek minder belangrijk vindt. Hetzelfde geldt als je een familieweekend Luxemburg wilt organiseren.

Vakantie met baby Luxemburg

Een familie vakantie Luxemburg met baby boeken, is een goed idee als je geen behoefte hebt aan een verblijf op een groot vakantiepark met binnenzwembad of subtropisch zwemparadijs. De meeste parken in Luxemburg zijn kleinschalig maar hebben wel voorzieningen voor een vakantie met baby. Denk aan een box of babybedje. In de meeste supermarkten Luxemburg is babyvoeding te koop. Het prijsniveau van babyvoeding ligt wel wat hoger dan in Nederland en België.

interhome luxemburg banner