Vakantiepark Walsdorf, mooi vakantiepark Luxemburg

Vakantiepark Walsdorf is een vakantiepark annex camping met een Christelijke Identiteit. Vakantiepark Walsdorf is één van de weinige christelijke campings en vakantieparken in het groothertogdom Luxemburg. Dit bijzondere vakantiepark Luxemburg ligt in de Groene Heuvels van Luxemburg en midden in het bos.

Booking Luxemburg banner

Honden welkom op vakantiepark Walsdorf

Naast dat vakantiepark Walsdorf een christelijk vakantiepark Luxemburg en camping is, is het ook een honden vakantiepark en camping. Het is een ideaal park voor christelijke vakanties. In een aantal huisjes, stacaravans en luxe safaritenten zijn honden van harte welkom. Omdat de omgeving zich uitstekend leent voor lange wandelingen met de hond is dit één van de meest favoriete honden vakantieparken van heel Luxemburg.
Zie ook bungalowpark Hondsbierg, voor een vakantie met hond Luxemburg.

Faciliteiten voor een actieve vakantie Ardennen

Vakantiepark Walsdorf is met name geschikt voor een actieve vakantie en voor het hele gezin. Er is een groot sportveld met volleybalveld, voetbalveld en tafeltennistafel. Er kan gezwommen worden in de beek. Er is een grote saamhorigheid op dit Christelijke vakantiepark Luxemburg. En… best uniek. ’s ochtends word je wakker door de geur van vers brood. In de eigen bakkerij van dit mooie vakantiepark worden de heerlijkste broden gebakken en diverse varianten. Zie jij jezelf zal rondlopen op deze bijzondere vakantieplek?
Er is overigens ook een speeltuin op het park en fietsverhuur. Zo kan je op de fiets de prachtige omgeving verkennen. Het restaurant is een plek waar je heerlijk en goedkoop kunt eten.


Rolstoelvriendelijk vakantiepark Luxemburg

Vakantiepark Walsdorf is een rolstoelvriendelijk vakantiepark. Dat betekent dat de meeste faciliteiten op dit park zonder drempels en rolstoel toegankelijk zijn. Dat is ook handig als je afhankelijk bent van een scootmobiel. Voor meer rolstoelvriendelijke accommodaties, zie de website minder-validebungalow.com.
Hier kan je ook een aangepaste vakantiewoning in Duitsland, Frankrijk, Italië of België huren.

Europarcs in de natuur banner

4 of 6 persoons stacaravan huren op vakantiepark Walsdorf

Indien u op zoek bent naar een goedkoop vakantieverblijf in Luxemburg en u bent met niet meer dan 6 personen, is het wellicht een goed idee een goedkope stacaravan op vakantiepark Walsdorf te huren.
U heeft de keuze uit een stacaravan voor 4 of 6 personen. U kunt de 4 persoons stacaravan op camping Walsdorf natuurlijk ook huren indien u met 2 of 3 personen bent. Indien u kiest voor een meer luxe vakantie Luxemburg, kunt u ook een appartement met wifi op vakantiepark Walsdorf boeken. Een 4 persoons appartement heeft 2 slaapkamers en een eigen parkeerplaats.

Zo is er voor iedereen een keuze.

Luxe safaritent op vakantiepark Walsdorf huren

Er zijn luxe safaritenten voor 4 a 5 personen op Walfsdorf te huur. Luxe kamperen in een groene en natuurlijke omgeving wie wil dat nu niet? Informeer naar de actuele aanbiedingen en last minutes op vakantiepark Walfsdorf Luxemburg.
Een safaritent in Luxemburg huren is goedkoper dan een vakantiehuis. Een vakantiehuis Luxemburg is meestal wel groter en comfortabelere.

interhome luxemburg banner