Vakantiehuis met hond huren in Luxemburg

Wie een vakantie met hond in Luxemburg wil boeken, kan het beste een vakantiehuis Luxemburg met tuin huren in een bosrijke omgeving huren en in ieder geval een vakantiewoning waar honden zijn toegestaan.
Vind hier een vakantiehuis met hond Luxemburg.

Bungalowspecials Luxemburg banner

Honden welkom in deze vakantiehuizen en bungalows Luxemburg

Als er honden in een bepaalde vakantiewoning Luxemburg welkom zijn, staat dat bij de betreffende accommodatie aangegeven. Ook vind je bij iedere accommodatie informatie over de omgeving en faciliteiten vakantiehuis met hond Luxemburg. Zoek je bijvoorbeeld een hondvriendelijk vakantieverblijf Luxemburg met privé sauna en zwembad op een vakantiepark dan kan je deze in de kenmerken vinden. Zo heb je altijd snel een vakantiehuis met hond Luxemburg gevonden waar 1, 2 of 3 honden worden toegelaten.


wandelen in de heuvels met hond

Bungalowparken Luxemburg waar honden welkom zijn

Bungalowpark Hondsbierg, honden welkom.
Vakantiepark Walsdorf, vakantie met hond.

Je kunt er ook voor kiezen een hondenbungalow op een hondvriendelijk bungalowpark Luxemburg te boeken. Dit kan een 2, 4, 6 of 8 persoons bungalow zijn. Er zijn bijvoorbeeld op vakantiepark Walfsdorf honden toegestaan maar ook op bungalowpark Hondsbierg in Dillingen kan je uitstekend met je huisdier op vakantie. De omgeving van beide parken is groen, natuurlijk en ideaal voor een vakantie met honden.


Last minute vakantiehuis met hond Luxemburg huren

Indien je een last minute vakantie met hond in Luxemburg wilt boeken, kijk je binnen ons aanbod last minute aanbiedingen. De kans is groot dat er een vakantiehuisje of chalet Luxemburg beschikbaar is, welke je als last minute kunt boeken. Omdat de afstand Nederland – Luxemburg goed met de auto te overbruggen valt, is een last minute autovakantie met hond het meest voor de hand liggend. Je kunt je last minute huisje meestal nog tot 1 dag voor vertrek boeken. Zeker buiten de maanden juli en augustus om.


Weekendje weg met hond Luxemburg

Een korte vakantie met hond Luxemburg is ook voor een weekend te plannen. De meeste vakantiehuisjes met hond in Luxemburg zijn ook voor een weekend, midweek of lang weekend te huur. Als je een particulier vakantiehuis met hond Luxemburg boekt, zijn de aankomst en vertrekdagen meestal wat flexibeler dan als je via een reisbureau of reisorganisatie boekt. Soms kan je ook een vakantie met hond Luxemburg voor 4, 5 of 6 dagen boeken.