Wil je een vakantiehuis met hond huren Luxemburg huren?

Vakantiehuis Luxemburg met hond? Wie een vakantie Luxemburg met hond wil boeken, kan het beste een chalet, bungalow of vakantiehuis Luxemburg met tuin in een bosrijke omgeving huren. Een vrijstaand vakantiehuis met hond Luxemburg. In onze accommodaties Luxemburg zijn 1 tot 3 honden toegestaan. Vind hier een luxe of goedkoop vakantiehuis met hond Luxemburg. Particulier of op een last minute vakantiepark Luxemburg met hond. Ook voor een midweek of weekend Luxemburg met hond.

Booking Luxemburg banner

Vakantie Luxemburg met 1 of 2 honden

Wie een vakantie Luxemburg met 1 of 2 honden wil boeken, heeft een redelijk grote keuze. Voor een vakantie met 3 honden in Luxemburg zijn de mogelijkheden beperkt. Hier zijn 2 huisdieren toegestaan. Voor een vakantie met 2 honden in Luxemburg.

In alle accommodaties Luxemburg honden toegestaan.

In al deze huisjes, bungalows en chalets Luxemburg zijn huisdieren toegestaan. Bij iedere accommodatie Luxemburg staat vermeld hoeveel honden en tevens wat de extra kosten ervan zijn. Een goedkope vakantie met honden Luxemburg is zeker mogelijk. Ook als last minute Luxemburg met hond.

fietsen met de hond in de natuur

Vakantiepark Luxemburg met hond Kohnenhof

Dit nieuwe vakantiepark met hond in Luxemburg is vanwege de ligging en faciliteiten een echte aanrader. Zie dit 4 persoons vakantiehuis met hond. EuropParcs Kohnenhof ligt in Clervaux en een verblijf daar is een echte natuurbeleving. Het park ligt vlak bij Duitsland en wel aan de Our Rivier. De regio waarin dit unieke park ligt wordt ook wel Eislek genoemd, een droom voor natuurliefhebbers. Bij dit unieke park kan je een vakantie met hond boeken. Er zijn huisjes en chalets op dit park beschikbaar voor 2, 4 of 6 personen. Per vakantieverblijf op EuropParcs Kohnenhof zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Het is een vakantiepark met hond in de natuur met restaurant, speeltuin, winkel en fietsverhuur.

EuroParcs Kohnenhof Luxemburg in het bos

Honden welkom in deze vakantiehuizen en bungalows Luxemburg

Als er honden in een bepaalde vakantiewoning Luxemburg welkom zijn, staat dat bij de betreffende accommodatie aangegeven. Ook vind je bij iedere accommodatie informatie over de omgeving en faciliteiten vakantiehuis met hond Luxemburg. Zoek je bijvoorbeeld een hondvriendelijk vakantieverblijf Luxemburg met privé sauna en zwembad op een vakantiepark dan kan je deze in de kenmerken vinden. Zo heb je altijd snel een vakantiehuis met hond Luxemburg gevonden waar 1, 2 of 3 honden worden toegelaten. Een vakantie Luxemburg met hond kan je invulling geven op de manier zoals jij dat wilt.

Europarcs in de natuur banner

wandelen in de heuvels met hond

Bungalowparken Luxemburg waar honden welkom zijn

EuroParcs Kohnenhof, een vakantiepark met hond Luxemburg midden in de natuur
Bungalowpark Hondsbierg, honden welkom.
Vakantiepark Walsdorf, vakantie met hond.

Je kunt er ook voor kiezen een hondenbungalow of huisje met hond op een hondvriendelijk bungalowpark Luxemburg te boeken. Dit kan een 2, 4, 6 of 8 persoons bungalow zijn. Er zijn bijvoorbeeld op vakantiepark Walfsdorf honden toegestaan maar ook op bungalowpark Hondsbierg in Dillingen kan je uitstekend met je huisdier op vakantie. De omgeving van beide parken is groen, natuurlijk en ideaal voor een vakantie met honden. Zie vooral ook de mogelijkheden om een vakantie met hond bij het nieuwe vakantiepark van EuroParcs Kohnenhof te boeken.


Last minute vakantiehuis met hond Luxemburg huren

Indien je een last minute vakantie met hond in Luxemburg wilt boeken, kijk je binnen ons aanbod last minute aanbiedingen. De kans is groot dat er een vakantiehuisje of chalet Luxemburg beschikbaar is, welke je als last minute kunt boeken. Omdat de afstand Nederland – Luxemburg goed met de auto te overbruggen valt, is een last minute autovakantie met hond het meest voor de hand liggend. Je kunt je last minute huisje meestal nog tot 1 dag voor vertrek boeken. Zeker buiten de maanden juli en augustus om.

Weekendje weg met hond Luxemburg

Een korte vakantie met hond Luxemburg is ook voor een weekend te plannen. De meeste vakantiehuisjes met hond in Luxemburg zijn ook voor een weekend, midweek of lang weekend te huur. Als je een particulier vakantiehuis met hond Luxemburg boekt, zijn de aankomst en vertrekdagen meestal wat flexibeler dan als je via een reisbureau of reisorganisatie boekt. Soms kan je ook een vakantie met hond Luxemburg voor 4, 5 of 6 dagen boeken.

interhome luxemburg banner