Bungalowpark Hondsbierg, algemene informatie

Wie een vakantie Luxemburg wil boeken met 4 of 6 personen wil boeken en een rustig gelegen park zoekt met de nodige faciliteiten komt op Bungalowpark Hondsbierg uit. Dit park ligt niet alleen midden in de natuur en is ideaal voor wandelaars, de faciliteiten maken dit bungalowpark perfect voor een vakantie met kinderen.

Booking Luxemburg banner

Bungalowpark Hondsbierg, ideaal voor vakantie Luxemburg met kinderen

Op bungalowpark Hondsbierg kunnen kinderen terecht voor een actieve vakantie. Zo is er onder andere een klimmuur, buiten- en binnenzwembad, speeltuin en jeu de boulesbaan. Op het park zelf zijn diverse soorten fietsen te huur zodat je de prachtige omgeving per fiets kunt verkennen. Je kunt op dit unieke bungalowpark in Luxemburg een bungalow voor 6 personen huren. Huisdieren zijn in een aantal van deze 6 persoons vakantiebungalows toegestaan.


Bungalowpark Hondsbierg,voor natuurliefhebbers

De natuurliefhebber en wandelaar komt volop aan zijn trekken in de omgeving van Bungalowpark Hondsbierg. Een groot Duits – Luxemburgs Natuurpark ligt in de directe omgeving, hier leven veel dieren zoals herten en zwijnen. Er zijn in dit park vele wandelroutes uitgezet zodat dit bungalowpark Hondsbierg ook een leuke uitvalbasis is voor een wandelvakantie Luxemburg.
Tip: Ook bungalowpark La Sapiniére is een aantrekkelijk park in Luxemburg.

Een 6 persoons bungalow huren op bungalowpark Hondsbierg

Op bungalowpark Hondsbierg zijn 4 en 6 persoons vakantiebungalows te huur welke van alle comfort en gemakken zijn voorzien. Bovendien zijn deze bungalows rookvrij zodat je kunt genieten van een rookvrije vakantie in Groothertogdom Luxemburg. De bungalows zijn minder geschikt voor een mindervalide vakantie. Voor mindervalide vakantiehuizen en bungalows bezoek je bij voorkeur de website mindervalide-bungalows.nl. Via die site kan je ook een aangepast vakantiehuis in België of Nederland huren.
Daarnaast vind je ook rolstoelvriendelijke vakantieparken op deze website.

Europarcs in de natuur banner


Maximaal 2 honden welkom

Wie een vakantie met hond in Luxemburg wil boeken, kan dit ook doen op dit vakantiepark. In een aantal van deze vakantiebungalows zijn 2 huisdieren ( honden ) toegestaan. Houdt u er wel rekening mee dat u een vergoeding per hond aan bungalowpark Hondsbierg betaalt en honden op het park zelf aangelijnd moeten zijn. In de directe omgeving van vakantiepark Hondsbierg zijn veel wandelmogelijkheden. Ook zijn er enkele losloop gebieden voor honden.
Indien u een vakantiehuis met hond in Luxemburg wilt boeken en wilt weten wat de mogelijkheden zijn, kunt u ook onze andere opties bekijken.
Zie onze pagina “vakantiehuis met hond Luxemburg“.

Hier vindt u ook particuliere vakantiehuizen en chalets Luxemburg waar honden welkom zijn.

interhome luxemburg banner