Aanbiedingen voor weekendje weg Luxemburg
Weekendje weg Luxemburg en op zoek naar de beste aanbiedingen?

Booking Luxemburg banner

Vind hier beste aanbiedingen weekendje weg Luxemburg. (stedentrip link, TUI?)

Wie zin heeft in een paar dagen Luxemburg kan hier een goedkoop hotel Luxemburg + verwen arrangement boeken. Voor een citytrip Luxemburg of wandelweekend. Ook voor een verblijf in een all inclusive hotel Luxemburg.
Groothertogdom Luxemburg is een fijne vakantieplek. Ook voor een weekendje weg Luxemburg met hond of kinderen. Je vindt in Luxemburg niet alleen luxe hotels en fijne vakantieparken. Je kunt ook een weekendje gaan kamperen in Luxemburg of vriendenweekend boeken.

Luxemburg heeft alles in huis voor een onvergelijke citytrip, wandelweekend, fietsweekend of ander actief weekend. Ook als je in een kasteel wilt overnachten, zijn er in Luxemburg mogelijkheden.

Goedkoop hotel Luxemburg vinden

Goedkoop hotel Luxemburg hier boeken.

Als je een goedkoop hotel in Luxemburg zoekt, kan je het beste de vele aanbiedingen met elkaar vergelijken. Dat doe je bijvoorbeeld via de site HotelSpecials.

Daar vind je altijd de beste deals. Ook voor een wellness hotel Luxemburg met arrangement of een last minute aanbieding in een all inclusive hotel Luxemburg. En voor diegenen die een hotel uitsluitend voor volwassenen zoeken, er zijn enkele only adults hotels in Luxemburg waar je rust en extra comfort vindt.

Citytrip Luxemburg boeken

Als je zin hebt in een citytrip Luxemburg, kan je ervoor kiezen met de auto te reizen of gebruik te maken van de trein. Met de trein naar Luxemburg? Vanuit Brussel-Zuid reis je met de snelle Thalys in enkele uren naar Luxemburg-Stad. Ook vanuit Nederland reis je snel en comfortabel naar Luxemburg met de trein.

Europarcs in de natuur banner

Je vindt informatie op de website van NS International.
Of op de website Trein Reizen.be

Als je kiest voor de auto als vervoermiddel dan ben je vanuit Brussel binnen 2a 2,5 uur in steden zoals Luxemburg Stad, Vianden of Echternach. Vanuit Nederland moet je daar een paar uur bij optellen.

Weekendje weg Luxemburg en op vakantiepark verblijven

Weekendje weg Luxemburg en op vakantiepark verblijven
Wie een goedkoop en zorgeloos weekendje Luxemburg wil boeken, kiest voor een bungalow of huisje op vakantiepark. Je vindt verschillende betaalbare vakantieparken in Luxemburg, ook voor een weekendje met hond Luxemburg. Deze vakantieparken Luxemburg liggen altijd op de mooiste plekjes in de natuur en een aantal kan je daarom betitelen als “natuurparken”.
Voorbeelden van natuurparken Luxemburg zijn Hondsbierg en Domaine La Sapinière.

Een voorbeeld van een Christelijk Vakantiepark Luxemburg is vakantiepark Walsdorf.

Weekendje Luxemburg voor 2, 3 of 4 dagen?

Als je een weekend Luxemburg wil boeken, kan je kiezen voor een verblijf van 2 of 3 dagen.Er zijn ook hotel arrangementen Luxemburg voor 4 dagen of 3 nachten. Je komt dan op bijvoorbeeld vrijdag aan en reist op maandag of dinsdag dan weer naar huis.
Een citytrip Luxemburg met één nacht extra maakt een wereld van verschil. Je hebt een dag extra om tot rust te komen of er op uit te gaan.

Wandelen of fietsen in Luxemburg

Luxemburg is het ideale land voor een wandel- of fietsvakantie.
Ook als je een weekendje wilt wandelen of fietsen is Luxemburg een echte aanrader.

Boek je actieve fiets- of wandelvakantie bijvoorbeeld bij Activa Tours. Ook voor een single weekend Luxemburg.

interhome luxemburg banner