Vakantie in Luxemburg, voor natuurliefhebbers

Een vakantie in Luxemburg vieren?

Waarom je vakantie in Luxemburg vieren? Groothertogdom Luxemburg is de plek om te genieten van de natuur en de rust. Als je eenmaal je vakantie in Luxemburg hebt gevierd, kom je er zeker terug. Het is een land voor wandelaars, fietsers en vooral ook honden liefhebbers. Als je eenmaal in Luxemburg bent geweest, wil je er altijd weer terugkomen. Ook voor een weekendje in de natuur. Luxemburg is relatief klein maar heeft de rustzoeker, wandelaar en fietser veel te bieden. Je kunt via deze site een vakantiehuis Luxemburg huren.

Booking Luxemburg banner

   Vakantiehuis met hond in Luxemburg boeken.

   Waarom een vakantie met hond in Luxemburg vieren? Veel mensen die kiezen voor een vakantie in Luxemburg nemen de hond ook mee. En dat is een goede keuze. Luxemburg is zeker een hondvriendelijk land en het aantal vakantiehuisjes en chalets waar honden zijn toegestaan, groeit ieder jaar. Ook in een aantal bungalowparken in Luxemburg zijn honden welkom.

   vakantiehuis Luxemburg kasteel

   Eenoudervakantie in Luxemburg boeken

   Waarom is een vakantie Luxemburg ook aantrekkelijke voor 1 ouder gezinnen? Ben je een alleenstaande mama of papa en wil jij de 1 oudervakantie 2022 plannen? Wil je eens wat anders dan met je kinderen een vakantie in Nederland, Duitsland of Frankrijk vieren? Denk dan eens aan een 1 ouder vakantie Luxemburg. Een klein land vol met natuur, kastelen en geweldige hotels en vakantiehuizen. Zeker ook iets voor een eenoudervakantie met pubers. In Luxemburg vieren veel eenoudergezinnen de zomervakantie.

   Bungalowpark Hondsbierg Luxemburg

   Boek je een ouder vakantie Luxemburg bij Bungalowpark Hondsbierg. Een ideaal vakantiepark in de natuur voor een een ouder gezin.

   Europarcs in de natuur banner

   Stedentrip Luxemburg maken.

   Er zijn verschillende steden in Luxemburg die de moeite waard zijn om te bezoeken, Luxemburg-Stad en Echternach bijvoorbeeld. Je kunt bijvoorbeeld via TUI Reizen een stedentrip Luxemburg boeken maar ook gaan voor een rondreis Luxemburg.


   panorama Luxemburg

   Weekendje Luxemburg.

   Luxemburg is zowel met de trein, auto als bus goed bereikbaar. En met de trein reizen is duurzaam en gaat snel. Omdat Luxemburg zo goed bereikbaar is en de reistijd te overzien is een weekendje Luxemburg altijd leuk. Een hotelletje met arrangement boeken en je bent een heel weekend “onder de pannen”. In een andere blog laten we wat leuke en goedkope hotels Luxemburg zien en tips voor een weekendje weg Luxemburg.

   interhome luxemburg banner