Vakantie in Luxemburg, voor natuurliefhebbers

Een vakantie in Luxemburg vieren?

Groothertogdom Luxemburg is de plek om te genieten van de natuur en de rust. Als je eenmaal je vakantie in Luxemburg hebt gevierd, kom je er zeker terug. Het is een land voor wandelaars, fietsers en vooral ook honden liefhebbers. Als je eenmaal in Luxemburg bent geweest, wil je er altijd weer terugkomen. Ook voor een weekendje in de natuur. Luxemburg is relatief klein maar heeft de rustzoeker, wandelaar en fietser veel te bieden. Je kunt via deze site een vakantiehuis Luxemburg huren.

Bungalowspecials Luxemburg banner

Vakantiehuis met hond in Luxemburg boeken.

Veel mensen die kiezen voor een vakantie in Luxemburg nemen de hond ook mee. En dat is een goede keuze. Luxemburg is zeker een hondvriendelijk land en het aantal vakantiehuisjes en chalets waar honden zijn toegestaan, groeit ieder jaar. Ook in een aantal bungalowparken in Luxemburg zijn honden welkom.

Stedentrip Luxemburg maken.

Er zijn verschillende steden in Luxemburg die de moeite waard zijn om te bezoeken, Luxemburg-Stad en Echternach bijvoorbeeld. Je kunt bijvoorbeeld via TUI Reizen een stedentrip Luxemburg boeken maar ook gaan voor een rondreis Luxemburg.

Bungalowspecials Luxemburg banner

Weekendje Luxemburg.

Luxemburg is zowel met de trein, auto als bus goed bereikbaar. En met de trein reizen is duurzaam en gaat snel. Omdat Luxemburg zo goed bereikbaar is en de reistijd te overzien is een weekendje Luxemburg altijd leuk. Een hotelletje met arrangement boeken en je bent een heel weekend “onder de pannen”. In een andere blog laten we wat leuke en goedkope hotels Luxemburg zien en tips voor een weekendje weg Luxemburg.